Over ons

Over het bedrijf

Professionele en vakkundige aannemer

We zijn een professionele en deskundige aannemer met uitgebreide ervaring in diverse bouwprojecten. We staan bekend om onze hoge kwaliteit, zorgvuldige aanpak, grondige kennis, open communicatie met klanten en ons team van vakkundige professionals met moderne apparatuur. Kortom, een betrouwbare en professionele keuze voor je project.

Als expert op verschillende gebieden kan ik met een gerust hart zeggen dat ik gespecialiseerd ben in het leveren van ongeëvenaarde diensten in de horeca, vastgoed en vastgoedbeheer. Dankzij mijn uitgebreide kennis en jarenlange ervaring ben ik een betrouwbare adviseur en consultant geworden voor talloze klanten over de hele wereld.

Met mijn vaardigheden en veelzijdigheid kan ik je helpen bij alle aspecten van je project en garanderen dat je alleen het beste krijgt. Dus als je op zoek bent naar een ervaren professional die complexe taken met gemak kan uitvoeren, zoek dan niet verder. Ik help je graag!

Olari Rikas

FOUNDER

Heb je hulp nodig? Neem contact met mij op.

+32 477 38 21 03 of info@dailyconstruction.be

Onze geschiedenis

Superieure renovatie

2011 tot heden

Daily Real Estate

Onze gewaardeerde organisatie heeft uitgebreide expertise in het uitvoeren van in-house projecten voor bouw en renovatie. Met veel plezier informeren we onze gewaardeerde klanten dat we onze gewaardeerde diensten aanbieden om hen te helpen bij hun bouw- en renovatieprojecten.

Waarom voor ons kiezen?

Redenen waarom mensen voor ons kiezen

Geaccrediteerd

Kies ons vakkundige bouwbedrijf voor uitzonderlijke diensten.

Opgeleid personeel

Gedreven professionals voor dienstverlening van topkwaliteit.

Kostenefficiënt

Gebruik van hoogwaardige materialen en zorgvuldige inspectie.

Samenwerken met de besten

Onze partners